CeroMedia - Professionel hjemmeside

Guidede ture  

Brug en dag på Aarø som gave til en rund fødselsdag, når virksomheden skal på skovtur eller når din forening tager på een af sine årlige udflugter.

 

Strandsafari - ny naturoplevelser med vilde råvarer i centrum.Se priser under Events/strandsafari.


 

Rundtur med "Ø-bussen"

I bliver hentet  på havnen, og I skal sidde på et traktorlad, hvor der er  plads til ca. 45 personer. En del af stolene er bløde og polstrede, men ellers vil det være en god ide at have lidt varme tøj med, da vognen er åben. (Det er dog altid sådan at den er overdækket med en presenning når det regner.) Overalt hvor du færdes på øen kan du se vandet og der er mange ting at se på øen. Vi kan nævne følgende seværdigheder:Fugleresevatet, Årø Vingård, Galloway Gårdbutik, Fugletårnet, Naturlegepladsen, Bulladen på Brummers Gaards samt stensamlingen. Metha Lund er guide, og du er velkommen til at ringe til hende.  Du er også velkommen til at ringe til Brummers Gaard, så vi sammen kan planlægge en god dag på Aarø.  Brummers Gaards telefon nr. +45 74 58 3114 eller mobil +45 5125 3112.

 

Bytur til fods.

Guiden bor på Aarø og vil gerne følge jer en tur rund på øen. I bliver hentet på havnen eller "Hjuldamperen Helene". I starter på havnen, hvor guiden fortæller jer  om livlinen til fastlandet, færgen - samt lidt om den udvikling der er sket på øen. Herefter går I videre op til højvandsstenen og "Æ bøs" langs stendiger op til Brummers gaard med den gamle bullade. På jeres forsatte tur kommer I til mindestenen, forsamlingshuset og den gamle skole med endnu en mindesten. Herefter går I bag om byen til øens brandstation videre forbi gamle gårde og Lions ferieboliger.  Efter et besøg i kirken fortæller guiden lidt om "kongsgården" og I går  ned af Skippergade, hvor turen slutter. Varighed ca. 1 time. booking på 5125 3112.

Hvis I vil en tur ud på egen hånd er der mulighed for at leje cykler.  Det er let at cykle på Aarø og priserne er meget fordelagtige. 1 time kr. 30,00. 3 timer kr. 50,00. Lele af cykler hele dagen kr. 80,00.

NYHED : Lej en golfbil til 4 personer og kom let rundt på øen. Pris kr.: 1 time koster  kr. 200,00  

 

      Snapseture på Årø.

Oplev naturen på Årø med en lokal guide og hør om ølivet sommer og vinter. I ser de gamle huse og stendiger og kommer efterfølgende en tur ud i naturen.

Dette er lidt af opskriften på 2 herlige timer hvor du vil opleve noget at det der også gør Aarø til noget helt specielt.

Aarø har et værdifuldt plante- og dyreliv og en spændende kultur- og naturhistorie - Russerdiget, strandmalurt, sumpeg, gammel overtro og strandtudser - øen har det hele. En tur for alle natur-/snapseurter  og historieinteresserede.  Kom og vær med og samtidig blive inspireret til din egen kryddersnaps.

Vi samles efterfølgende på Brummers Gaard, hvor der er smagsprøver på forskellige snapse, samt kaffe og lagkage.

Tilmelding:  Brummers Gaard (telefon 74583114 eller 51253112)

Minimum deltagerantal på turen: 8

pris pr. deltager: 150,00

Strandsafari: se under Brummers Gaard / Events: strandsafari